Afspil video
Assessment

Adam Gade

Partner, Genux
“I assessment kan vi identificere talenterne – også dem, der ikke gør så meget opmærksom på sig selv. Vi skaber det faktuelle grundlag for at træffe beslutninger om kompetenceudvikling og ansættelser/udnævnelser.”
Outplacement

Anne Marie Jess Hansen

CEO, CBS Executive Foundation
“Igennem outplacement forløbet i Genux kommer du ud som en bedre leder, fordi du er blevet mere bevidst om dine styrker og udviklingsområder – samt hvad det er, du skal fokusere på.”
Afspil video
Afspil video
Leadership

Ditte Buchwald

Partner, Genux
“I Genux er vi Trusted Advisors. Det kræver en forretningsmæssig baggrund og erfaring. Det kræver også en både ledelsesmæssig og konsulentmæssig værktøjskasse. Og endelig skal den menneskelige menneskelige dimension være tilstede. Når alt dette spiller sammen, kan vi som konsulenter hjælpe med at flytte situationer, mennesker og organisationer et bedre sted hen.”
Leadership

Thea Larsen

Countrymanager, Abbvie
“Jeg har sammen med Genux udviklet både mig selv og mit ledelsesteam. Jeg har arbejdet med forskellige Genux partnere, der selv har været topledere og som selv har været i tilsvarende situationer.”
Afspil video
Afspil video

Pernille Fritz Wilhelmsen

Chief People & Culture Officer, Hempel
“Der er altid et stort potentiale i en ledergrupper, men man skal forstå hvordan man får udnyttet det, og gøre alle til den bedste version af sig selv – og det er noget af det, som Genux hjælper os med.”
Search

Ulrik S. Tinggaard

Partner, Genux
“I Genux er vi dybt engagerede i at identificere og udvælge de bedste kandidater, som skaber værdi for virksomheden. Vi tilpassser processen til behovet i organisationen, vi har et meget stort netværk – og så bruger vi erfaringerne fra vores andre forretningsområder til at behandle kandidaterne ordentligt. “
Afspil video
Afspil video
Leadership

Lars Engelbrecht

Partner, Genux
“I udvikling af ledelsesteams er det vigtigt at tage udgangspunkt i den forretningsmæssige udfordring – og derefter arbejder vi med både teamet og den enkeltes evne til samarbejde og kommunikation – samt ledelse af forandring.”
Outplacement

Hanne Quitzau

Partner, Genux
“Outplacement processen er et tæt og målrettet samarbejde med vores kandidater. Vi arbejder fokuseret på at skabe et nyt positivt fundament for et fremtidigt arbejdsliv – og aktivt hjælpe dem i alle faser af jobsøgningen. “
Afspil video
Afspil video
Search

Steen Neuchs Vedel

CEO, Vestforbrænding
“I rekrutteringsprocessen var det vigtigt for mig at opleve, at konsulenten fra Genux selv havde en tung ledelseserfaring – og havde sat sig dybt ind i vores virksomhed og fremtidige forretning.”
Outplacement

Mikkel Thøger Ib Hansen

Transformation leader
“Jeg har i outplacement processen fundet min nye retning, fundet mine styrker, min drivkraft og min motivation. Jeg har lært, hvad står jeg for og hvad tror jeg på. Og jeg har fået nyt job.”
Afspil video
Denne hjemmeside benytter cookies til statistikføring samt forbedring af brugeroplevelsen. Ved at fortsætte på sitet accepterer du brugen af cookies.