Derfor er vi dybt engagerede i at identificere og udvælge de bedste kandidater, som skaber værdi for virksomheden.

Executive Recruitment

Det bliver aldrig rutinearbejde for os at finde den rigtige kandidat til en virksomhed. Meget kan selvfølgelig måles og testes - men man kan ikke alene teste sig frem til den rette kandidat. Det tætte partnerskab med virksomheden er altid udgangspunktet for os. I samspænd med en systematisk og struktureret proces, skaber det personlige engagement resultater. Vi har ingen standardløsninger og skræddersyer alle forløb, så de passer til virksomheden og til de kandidater, vi søger.

Vores ydelser inden for Executive Recruitment handler i ligeså høj grad om at forstå mennesket og motivationen bag hver kandidat, som at forstå hvorfor det ene testresultat er bedre end det andet. Og at sammenholde det med vores indgående kendskab til virksomhedens behov og arbejdskultur.
Tingene skal hænge sammen.

Fordi vi i Genux trækker på en solid erhvervs- og ledelsesmæssig karriere, hjælper vi ikke bare ledere i job eller virksomheder med at besætte en stilling. Vi gør mere end det. Vi skaber et match, som giver mening for den enkelte og skaber værdi for virksomheden.

Vi bringer vores erfaring og viden omkring erhvervsliv, organisationer og ledelse i spil i hele processen, og derfor møder vi kandidater på det niveau, de selv befinder sig på.
Vi er i dag blandt de førende inden for Executive Recruitment netop fordi vi dyrker partnerskabet med vores kunder, oparbejder et dybdegående kendskab til hver kandidat og i sidste ende skaber langvarige relationer. Og så gør vi en dyd ud af at lede et forløb, som både virksomhed og kandidater opfatter som professionelle og positive.

Vil du videre i karrieren?

Vi arbejder hver dag sammen med en række af landets største virksomheder og vil altid gerne forny vores netværk af kandidater, med solid ledelseserfaring og målbare resultater. Vi behandler alle henvendelser med seriøsitet og fuld diskretion.

Skriv til recruitment@genux.dk

Kontakt Genux

Vores hjemmeside er kun et visitkort - i virkeligheden er vi mere interesserede i at høre på andre end os selv.
Tøv endelig ikke med at kontakte os.

Genux Executive


Kongevejen 400
2840 Holte

Kontaktinfo & kort