Om Genux

Genux beskæftiger sig med search, leadership, business coaching, assessment og outplacement.

I Genux bygger vi vores samarbejde med kunder og kandidater på et personligt engagement.

Vi giver lederne en ny start.

I Genux arbejder vi målrettet med lederes karriere: Vi gennemfører rekrutteringsopgaver for vores kunder, outplacementforløb for ledere, der skal videre i deres karriere, vi laver individuel sparring med ledere på konkrete ledelsesudfordringer, og vi udvikler ledergrupper og organisationer.

Genux er en virksomhed med en solid erhvervs- og ledelsesmæssig erfaring, som partnerne stiller til rådighed under hele forløbet med kandidaten.

Hos os findes der ingen standardløsninger.

Alle forløb i Genux er skræddersyet den enkelte kunde og kandidat.
I Genux bygger vi vores samarbejde med kunder og kandidater på et personligt engagement. Det skaber nærhed og fremdrift, der kan mærkes, og som vi er stolte af.

Virksomheden er stiftet og ledes til daglig af Hanne Quitzau og Lars Engelbrecht i samarbejde med en kompetent partnergruppe. Alle partnere har en lang karriere indenfor ledelse – både nationalt og internationalt – bag sig. Genux har en række faste ledelses- og outplacement konsulenter tilknyttet, som inddrages i større forløb.

“Kunder og kandidater møder kun erfarne seniorpartnere med en lang dokumenteret erhvervskarriere bag sig.”

Hanne Quitzau

Partner i Genux

Hanne er certificeret executive coach med mange års international ledelseserfaring bag sig. Hanne er tidligere administrerende direktør i virksomhederne HumanConsult og Futurestep, og har tidligere i sin karriere været partner i Selnæs & Partners og Operations Director EMEA i Oracle. Hun startede sin karriere som revisor i KPMG og er uddannet fra CBS.

Hanne kan kontaktes på telefon +45 2524 9093 eller på hq@genux.dk

Lars Engelbrecht

Partner i Genux

Lars har 20 års erfaring som virksomhedskonsulent inden for HR, som har givet ham “hands on” erfaring på bl.a. lederudvikling, organisationsudvikling, talentudvikling, forandringsledelse, coaching og executive udvikling. Lars har en omfattende forretningsorienteret HR baggrund. Han har været Global Operations Vice President HR i Coloplast samt HR udviklingschef i ALK-Abelló. Han er uddannet cand. merc. og certificeret i flere personlighedstests.

Lars kan kontaktes på telefon +45 4113 4413 eller på le@genux.dk

Adam Gade

Partner i Genux

Adam hjælper den enkelte leder, ledelsesteamet eller virksomheden med at udnytte sit potentiale optimalt.

Adam har været erhvervsleder hos Mærsk og A&D Resources i mange år og ved hvordan kunders behov bliver mødt med optimal træning og de rette værktøjer. Adam arbejder med potentialeafklaring (assessment), coaching, udvikling af teams og talentprogrammer.

Hos Mærsk har Adam drevet forretningsområder, lande og regioner og haft det koordinerende ansvar for at integrere opkøbte virksomheder. Han har været overordnet ansvarlig for at designe og optimere virksomhedens processer, samt været ansvarlig for Maersk Lines globale IT-organisation som CIO. I A&D Resources har han haft det kommercielle ansvar og har opbygget en stor ekspertise i at benytte Hogan Assessment Systems.

Adam er uddannet HD(A) fra CBS, Executive MBA fra IMD og certificeret som Executive Coach fra Ashridge Hult Business School.

Adam kan kontaktes på telefon +45 6120 2949 eller på ag@genux.dk

Cecilie Dahl

Partner i Genux

Cecilies fokus er at hjælpe ledere til bedre lederskab, organisationer og ledergrupper med udvikling og den enkelte med sparring om, hvad det næste skridt i karrieren kan være.

Hendes ambition er, at være din betroede coach, hvor hun trækker på sin erhvervserfaring og resultater fra stillinger og ledelsesposter i såvel private og offentlige virksomheder; senest fra Dansk Standard og førhen Udenrigsministeriet, ambassaden London og Danmarks Eksportråd samt Nordea.

Cecilie arbejder med ledercoaching -og rådgivning individuelt og for teams. Hun arbejder ligeledes med strategisk organisationsudvikling og eksekvering, projekt- og porteføljeledelse, fusioner og diverse forandringsprocesser.

Hun er cand.polit., certificeret erhvervscoach, certificeret projektleder, proceskonsulent samt videreuddannet i organisationspsykologi.

Cecilie kan kontaktes på telefon +45 4121 8323 eller på cd@genux.dk

Ditte Buchwald

Partner i Genux

Dittes erfaring og særlige ekspertise er lederudvikling (individuelt og grupper), Business Coaching og rekruttering/search og hun er det oplagte valg af rådgiver for såvel virksomheder som individuelle ledere med behov for strategisk rådgivning i HR-, karriere- og udviklingsspørgsmål.

Ditte har en stærk, forretningsorienteret HR baggrund. Hun har solid erfaring med udvikling af talenter, ledere og ledergrupper og har løst en lang række ledelsesmæssige og organisatoriske udfordringer nationalt og internationalt med en baggrund som bl.a. HR direktør i Saxo Bank og flere end 10 års erfaring med search af ledere og tunge specialister Hun har en akademisk baggrund som økonom (cand. oecon fra Århus Universitet) og EMCC certificering som Executive Business Coach og certificering i personlighedstests.

Ditte kan kontaktes på telefon +45 3164 0584 eller på db@genux.dk

Susanne Hendriksen

Partner i Genux

Susannes særlige ekspertise er leder-/talentudvikling, organisationsudvikling, business coaching og HR ledelse. Susanne har høj fokus på at hjælpe kunder med at oversætte forretningsstrategi til ”hands on” opgaver og projekter med mange års erfaring indenfor ledelses- og organisationsudvikling.

Hun har en 20år+ erhvervsmæssig baggrund som strategisk HR Business Partner i forskellige stillinger indenfor R&D i Novo Nordisk, og tidligere ekstern konsulent i lederudviklingsfirmaet Kjaer & Kjerulf. Hun er uddannet cand. psych fra Københavns Universitet samt HD i ledelse og organisation fra CBS.

Susanne kan kontaktes på +45 4111 1210 eller på sh@genux.dk

Ulrik S. Tinggaard

Partner i Genux

Ulrik er en visionær og forretningsorienteret Executive Leader med fokus på indsatser, der giver effekt. Han har ledet internationale og danske firmaer igennem store forandringer. Hans erfaring kommer fra Pharma og Finansindustrien hos henholdsvis Lundbeck og Nykredit, hvor Ulrik senest har været Chief HR Officer for Lundbeck.

Ulrik har erfaring med organisatoriske forandringer, strategisk kompetenceafklaring og -udvikling, lederudvikling af individer og grupper samt assessements af potentiale. Ulrik har på det individuelle niveau coachet og rådgivet ledere på alle niveauer i næsten 20 år, og ved rekrutteringssupport har han mere end 1000 interviews erfaring.

Ulrik har en HD(O) fra CBS. Ulrik er certificeret i en række assessment-værktøjer, senest Hogan Assessment Systems.

Ulrik kan kontaktes på +45 4243 6321 eller ut@genux.dk

Jan Bo Nielsen

Partner i Genux

Jan har gennem de sidste godt 10 år opbygget en stor erfaring indenfor Executive Coaching, Executive Rådgivning og Executive Assessment og Search, med fokus på at identificere, afklare og udvikle den enkelte leders potentiale eller at identificere rette kandidater til nyt job i organisationen eller bestyrelsen.

Jan er EMCC certificeret Executive Business Coach, har en bestyrelsesuddannelse fra CBS, en Executive MBA fra Henley Business School samt en Svagstrømsingeniøruddannelse fra København.

Jan kommer med en lang international kommerciel baggrund, med ledende stillinger i ind og udland for en stor tysk koncern, administrerende direktør for en nordisk teknologileverandør og sidst som Europachef / administrerende direktør for en californisk baseret hightechproducent med ansvar for EMEA.

Jan kan kontaktes på +45 4015 3410 eller på jbn@genux.dk

Ines Petric

Partner i Genux

Ines motiveres af at skabe værdi i udviklingsprocessen for den enkelte leder, teamet, organisationen og virksomheden – og dermed sikre fuld udnyttelse af potentialet i forhold til de forretningsmæssige udfordringer.

Ines er specialiceret i: Performance coaching af executives herunder outplacement, rådgivning i strategiske transformationer, lederudvikling og optimering af forandringsledelse og kriseledelse, organisatorisk design samt implementering af forretningsstrategier.

Ines kommer med en solid forretnings- og ledelseserfaring fra den finansielle sektor, herunder senest HR chef i Danske Bank, hvor hun bl.a. har arbejdet med assessment af øverste ledelse samt ledertalenter, og har desuden arbejdet med udvikling og implementering af en lederskabsmodel. Hun har hands-on erfaring med transformation af HR-enheder og karriererådgivning og en dyb rekrutteringserfaring på internationale executive-stillinger.

Certificeret i brugen af følgende test : Hogan assessment, Hogan TeamAssessment, SHL OPQ32, Cubiks´ PAPI3+Logic og DISC-personlighedsprofiler.

Ines kan kontaktes på telefon +45 2544 1172 eller på ip@genux.dk

Lene Andersen

Partner i Genux

Lenes fokus er at hjælpe ledere til bedre lederskab og at styrke ledergrupper i at facilitere meningsfulde forandringer. Lene har også stor erfaring med at hjælpe ledere videre i karrieren ved at afklare kompetencer, værdier, motivation og markedsværdi, for på den måde at finde frem til attraktive jobmuligheder.

Lene har gennem 10 år som management konsulent hands-on erfaring med at rådgive flere hundrede ledere. Endvidere kommer hun med en solid forretnings- og ledelseserfaring fra operationelle lederroller i Novo Nordisk, hvor hun i tæt samarbejde med direktionen har været ansvarlig for globale strategier, forretningsudvikling og partnerskaber.

Lene har desuden en solid teoretisk ballast med en HD(O) fra CBS og en MSc fra Ashridge Business School i London samt efteruddannelser og certificeringer inden for coaching og lederskab. Lenes omfattende ledelses-og forretningserfaring samt netværk gør hende til en inspirerende rådgiver og coach.

Lene kan kontaktes på telefon +45 4247 2100 eller på la@genux.dk

Carsten Hønberg

Partner i Genux

Carsten har mere end 15 års erfaring inden for Executive Search og Assessment samt Executive Coaching som partner fra flere internationale Executive Search selskaber. Han har stor erfaring med rekruttering og coaching af ledere og tunge specialister. Før det var Carsten managementkonsulent i PA Consulting Group i mere end 20 år. Carsten har derfra stor erfaring inden for organisations-, leder- og medarbejderudvikling. Erfaring han har erhvervet via sit arbejde som konsulent for en lang række nordiske virksomheder.

Carsten har en akademisk baggrund som ingeniør og HD (F). Han er certificeret i brugen af følgende test: PAPI, SHL OPQ32 and Assessio’s Map & Matrigma personlighedsprofiler.

Carsten kan kontaktes på +45 4090 4647 eller på ch@genux.dk

Kristine Busch

Partner i Genux

Kristine har mange års erfaring med rådgivning af ledere og brænder for at få det bedste frem i den enkelte leder til gavn for både individet og forretningen.

Kristines erfaring er baseret på mange år som rådgiver (både intern og ekstern) af senior ledere i forskellige industrier indenfor områder som executive search, leadership assessment, coaching og lederudvikling.

Gennem årene har Kristine rådgivet ledere om organisatorisk udvikling, lederudvikling, performance og talent management samt hjulpet erfarne og nye ledere med at styrke deres egen ledelse og resultater.

Yderligere har Kristine mange års erfaring med executive search af ledere på tværs af roller og brancher.

Kristine har en teoretisk baggrund fra CBS som Cand. Merc. SOL og certificeringer indenfor coaching, assessment og lederudvikling-værktøjer – bl.a. HOGAN, Master MPA og Business coaching.

Kristine kan kontaktes på +45 2119 2382 eller på kb@genux.dk

Peder Brandhof

Partner i Genux

Peder motiveres af at finde solide løsninger til organisatorisk og personlig udvikling.

Efter at have haft ledende stillinger i Forsvaret, Salling Group og Magasin, var Peder konsulent og arbejdede med search, rekruttering og udvikling af teams. Herefter HR direktør hos Takeda Pharma gennem 20 år – med adskillige internationale og nationale projekter, og senest VP People & Culture hos en scale-up virksomhed indenfor vedvarende energi.

Peder har været involveret i over 250 rekrutteringer af ledere og specialister, samt opsigelser og virksomhedsoverdragelser af over 700 medarbejdere. Han har erfaring med alle aspekter af en medarbejders og en organisations livscyklus, og kan rådgive nuanceret og skræddersyet.

Han har solid erfaring med Leadership, Assessments og Search, og er optaget af at forstå virksomhedskulturens betydning for talentudvikling og fastholdelse.

Peder er uddannet MBA fra Henley, HA fra Århus, Kaptajn af reserven, og bestyrelsesuddannet. Han er certificeret i flere værktøjer til indviduel og team assessement, samt coaching.

Peder kan kontaktes på telefon +45 4079 4470 eller på pb@genux.dk

Charlotte van Burleigh

Partner i Genux

Charlotte har mere end 20 års ledelseserfaring med general management, forretningsudvikling og consumer marketing fra internationale virksomheder, såsom The Coca-Cola Company (FMCG), TDC (telekom) og Levi Strauss Europe (fashion) og med stærke netværk i Danmark og Europa.

Siden 2020 har Charlotte udelukkende arbejdet med search, leadership coaching & development – individuelt og teams samt outplacement. Hendes passion for mennesker og udvikling af deres potentiale har været drivkraften bag hendes succes.

Charlotte er uddannet Cand. Negot, været igennem adskillige ledelsesudviklingsforløb i sin karriere, herunder Harvard Executive Leadership-programmet.

Derudover er hun certificeret coach og psykoterapeut.

Charlotte kan kontaktes på +45 51 58 58 03 eller på cvb@genux.dk

Christel Tillisch Ditlevsen

Partner i Genux

Christel er drevet af at hjælpe ledere med at skabe værdi og opnå deres strategiske og individelle mål. Hun har 20 års erfaring med strategi, forretnings- og ledelsesudvikling. Christel har stået i spidsen for omfattende transformationer og kulturforandringer. I hele sin karriere har Christel været en betroet sparringspartner og rådgiver for ledere. Hun gør brug af sin ledeleserfaring og brede forretningsforståelse, når hun coacher og udvikler ledere, ledergrupper og organisationer.

Christel har været Business Development Manager i Elis (tidligere Berendsen) og medlem af ledelesgruppen for Business Line Facility i Nordeuropa. Hun har erfaring med Corporate Finance fra Carnegie Bank og Executive Search fra Spencer Stuart. Christel er uddannet cand. merc. i Finansiering fra Copenhagen Business School, certificeret i Hogan assessment og NLP Master Business Practitioner.

Christel kan kontaktes på telefon +45 2373 8734 eller på ctd@genux.dk

Marie Holm Hvidt

Senior researchkonsulent

Marie har siden 2016 arbejdet med rekruttering. Hun har været medvirkende til at rekruttere CxO, ledere og specialister inden for en lang række funktioner og brancher i både Danmark og udlandet.

Gennem sine mange år indenfor search og rekruttering hos Amrop, Compass Human Resources Group samt Laigaard & Partners, har Marie fået et solidt netværk på tværs af brancher, roller og niveauer. Fokus er altid på at forstå kundens forretning, behov og kultur samt kandidaternes motivation og kompetencer.

Marie har igennem sin karriere arbejdet indgående med talent pipelines, diversitet i rekruttering, talent attraction samt employer branding. Udover det har hun stor erfaring med, hvordan en karriereprofil kan optimeres, og hvordan man som kandidat gør sig så synlig og attraktiv til en mulig stilling.

Marie er uddannet Cand. Merc. Int fra Copenhagen Business School i 2010 og er certificeret i personlighedstest og feedback.

Marie kan kontaktes på +45 3175 2214 eller på mh@genux.dk

Kontakt Genux

Vores hjemmeside er kun et visitkort – i virkeligheden er vi mere interesserede i at høre på andre end os selv.
Tøv endelig ikke med at kontakte os.

Genux Executive

Kongevejen 400
2840 Holte

Denne hjemmeside benytter cookies til statistikføring samt forbedring af brugeroplevelsen. Ved at fortsætte på sitet accepterer du brugen af cookies.