I et tæt og målrettet samarbejde med vores kandidater, arbejder vi fokuseret på at skabe et nyt positivt fundament for et fremtidigt arbejdsliv.

Outplacement

Vi har en bred erhvervs- og ledelsesmæssig erfaring, og vi stiller vores viden om erhvervslivet til rådighed under hele forløbet med kandidaten.

Vi vil vurderes på vores evne til at give ledere en ny start og vores evne til at skabe engagement og glæde ved at have fået nye muligheder. Det er ikke mindst idéen om, at slutningen på noget - hvis man selv har indstillingen - kan være begyndelsen på noget endnu bedre.

Vi er blandt de førende i Danmark indenfor executive outplacement, fordi vi dyrker det personlige partnerskab i vores arbejde. Vi tror på, at de krav, vi stiller til hinanden igennem forløbet hos Genux, sikrer kandidaten det rigtige job.

Hos os findes der ingen standardløsninger. Alle forløb i Genux er skræddersyet den enkelte kandidat i et tæt samarbejde med sin rådgiver.


“Jeg føler, at der bliver taget hånd om lige præcis der, hvor jeg er og var. Jeg er blevet bevidst om, hvem jeg er, og hvad jeg kan.”

- Henrik Jespersen, tidl. HR-direktør i Fertin Pharma

Henrik Jespersen


Henrik, tidl. HR-direktør i Fertin Pharma, fortæller om sit forløb hos Genux Executive.

Se Videoen

Genux rådgiver virksomheder i forløbet før, under og efter en organisationsændring eller væsentlig ændring i sammensætningen af medarbejdere.

Rådgivning af virksomheder

Genux rådgiver virksomheder i forløbet før, under og efter en organisationsændring eller væsentlig ændring i sammensætningen af medarbejdere.

Vi rådgiver virksomheder i deres ønske om at udvise ansvarlighed overfor deres medarbejdere og vejleder begge parter i processen med at komme videre.

Vi rådgiver virksomheder i deres kommunikation til ledere, medarbejdere og eksterne parter i forbindelse med opsigelsesprocessen. Det kan have store konsekvenser, hvis kommunikationen til de berørte parter ikke er konsekvent og koordineret i forhold til hinanden.

I samarbejde med virksomheden har vi kompetencen til at udarbejde en kommunikationsplan, der sikrer, at ingen niveauer i organisationen bliver forbigået.

“Genux Executive partnerne har arbejdet på højeste niveau og kan sætte sig ind i den enkeltes niveau.”

Kontakt Genux

Vores hjemmeside er kun et visitkort - i virkeligheden er vi mere interesserede i at høre på andre end os selv.
Tøv endelig ikke med at kontakte os.

Genux Executive


Kongevejen 400
2840 Holte

Kontaktinfo & kort