Executive Outplacement

I Genux er vi specialiseret i at hjælpe opsagte ledere videre i deres professionelle liv.

I et tæt og målrettet samarbejde med vores kandidater, arbejder vi fokuseret på at skabe et nyt positivt fundament for et fremtidigt arbejdsliv.

Afspil video

Outplacement

Vi har en bred erhvervs- og ledelsesmæssig erfaring, og vi stiller vores viden om erhvervslivet til rådighed under hele forløbet med kandidaten.

Vi vil vurderes på vores evne til at give ledere en ny start og vores evne til at skabe engagement og glæde ved at have fået nye muligheder. Det er ikke mindst idéen om, at slutningen på noget – hvis man selv har indstillingen – kan være begyndelsen på noget endnu bedre.

Vi er blandt de førende i Danmark indenfor executive outplacement, fordi vi dyrker det personlige partnerskab i vores arbejde. Vi tror på, at de krav, vi stiller til hinanden igennem forløbet hos Genux, sikrer kandidaten det rigtige job.

Hos os findes der ingen standardløsninger. Alle outplacementforløb i Genux er skræddersyet den enkelte kandidat i et tæt samarbejde med sin rådgiver.

Jeg vil gerne kontaktes vedrørende et outplacement forløb i Genux:

"Du kommer ud som en bedre leder, synes jeg, fordi du er blevet mere bevidst om dine styrker og dine udviklingsområder, og hvad det er, du skal fokusere på. Det er også et refleksionsrum, hvor du kan se tilbage på - for mit vedkommende - 25 år og sige, hvad er det egentlig, de har ledt frem til, og hvordan kan jeg bringe det i spil endnu bedre det næste sted, jeg skal hen?"

– Anne Marie Jess Hansen

Afspil video

Genux rådgiver virksomheder i forløbet før, under og efter en organisationsændring eller væsentlig ændring i sammensætningen af medarbejdere.

Rådgivning af virksomheder

Genux rådgiver virksomheder i forløbet før, under og efter en organisationsændring eller væsentlig ændring i sammensætningen af medarbejdere.

Vi rådgiver virksomheder i deres ønske om at udvise ansvarlighed overfor deres medarbejdere og vejleder begge parter i processen med at komme videre.

Vi rådgiver virksomheder i deres kommunikation til ledere, medarbejdere og eksterne parter i forbindelse med opsigelsesprocessen. Det kan have store konsekvenser, hvis kommunikationen til de berørte parter ikke er konsekvent og koordineret i forhold til hinanden.

I samarbejde med virksomheden har vi kompetencen til at udarbejde en kommunikationsplan, der sikrer, at ingen niveauer i organisationen bliver forbigået.

"Engagementet kommer af dine styrker, din passion og den værdi, du skaber. Kan man få de tre ting til at spille sammen, så kommer man op og kører på alle cylindre og kommer til at levere 100 % af, hvad man kan.”

– Mikkel Thøger Ib Hansen

Afspil video

Kontakt Genux

Vores hjemmeside er kun et visitkort – i virkeligheden er vi mere interesserede i at høre på andre end os selv.
Tøv endelig ikke med at kontakte os.

Outplacementforløb hos Genux

Outplacement – også kaldet karriererådgivning – består hos Genux af et individuelt tilrettelagt rådgivningsforløb, hvor en eller flere erfarne konsulenter følger dig via jævnlige møder. Vi rådgiver dig om din situation og dine karrieremuligheder med henblik på at vælge det helt rigtige fremtidige job. Genux tilbyder en serie møder med en fast tilknyttet konsulent, som coacher, støtter, rådgiver og udfordrer dig i processen.  executive outplacement hos Genux

Karriererådgivning med dig i centrum

En outplacement proces giver en unik mulighed for at tænke sig rigtig godt om og blive bevidst om, hvad du kan og hvad du i virkeligheden har allermest lyst til. Når vi møder en kandidat, som lige har forladt et job, så er man typisk optaget af at finde det næste job lidt hurtigt og gerne et, der ligner det, de lige har forladt. Det som vi hjælper med og som vi kan, det er at udfolde i en anden kontekst, som har fokus på hvad det for nogle kompetencer, viden, erfaring, bidrag, resultater og motivation, som du har skabt igennem din karriere hidtil og hvad er det, du gerne vil have mere af og hvad er det, du gerne vil have mindre af. Vi stiller ny viden til rådighed i forhold til hvilke veje, du kan gå og hvad det er for nogle spor, du kan forfølge for at skabe sig en karriere, hvor deres kompetencer kommer allerbedst i spil.

Gennemprøvet outplacement proces

Du får inspiration til udarbejdelse af materialer, som er vigtige i jobsøgning: CV, LinkedIn-profil, ansøgninger mv. Du bliver trænet i gennemførelse af jobinterviews, kontakt til headhuntere, tilgang til netværk og meget mere. Genux rådgiver også om alternative arbejdsformer, herunder interim ansættelser eller opstart af egen virksomhed. Genux arbejder med outplacement ud fra en gennemprøvet, overordnet proces, der tilpasses alt efter person og situation. Forløbet er derfor forskelligt fra person til person, da alle har forskellige styrker og udviklingsbehov. Vi fokuserer fra gang til gang på det, der er vigtigst for dig.

Dette sikrer vi i et outplacementforløb

For kandidaten:
  • Afklaring af fremtidige karrieremuligheder
  • Evne til at kommunikere egne kompetencer tydeligt
  • Indsigt i personlige/ledelsesmæssige styrker og udviklingsområder
  • Løbende sparring, støtte og udfordring i hele jobsøgningen
  • Fokus på målet om at få et bedre job end før
For organisationen:
  • Sikkerhed for, at den opsagte får hjælp i sin videre karriere
  • Et klart signal til den blivende organisation, at man hjælper dem, der opsiges
  • En minimering af negativ dialog om organisationen fra den opsagte
  • Fast kontaktperson i Genux
  • Status rapporter og evalueringer efter aftale
karriererådgivning og outplacement hos Genux

Genux Executive

Kongevejen 400
2840 Holte

Denne hjemmeside benytter cookies til statistikføring samt forbedring af brugeroplevelsen. Ved at fortsætte på sitet accepterer du brugen af cookies.